Sunday, 8 July 2012

NOTD: OPI Charged Up Cherry

Здравейте!
Надявам се да сте имали много хубава и успешна седмица и да се възползвате максимално от лятото. Все пак не забравяйте да пиете много вода и винаги да сте намазани със слънцезащитен крем. :) 
Днес реших да ви покажа лака, с който бях през цялата изминала седмица- Charged Up Cherry на OPI. Това е първият техен лак, който сама съм си купила в живота ми, а и един от първите ми лакове изобщо, преди още да ме обземе лаковата мания-  имам го от над четири години и мога да ви кажа, че въобще не е помръднал, не се е сгъстил или си е променил консистенцията, нито е влошил качеството си. 


Цветът е много труден за описване- на пръв поглед изглежда като ярко розово, но нанесен на ноктите, придобива един коралово- червеникав оттенък, който го прави много красив. Определено ви го препоръчвам, особено за лятото. След два слоя изглежда фантастично, почти като гел върху ноктите, и освен това е супер траен- носих го цяла седмица, като накрая ми се бяха обелили само връхчетата на два пръста. Наистина си струва, а и, доколкото знам, е част от перманентната линия на марката, така че не е особено труден за намиране. 
На вас харесва ли ви?
 


7 comments :

my makeup creations said...

Много приятен цвят :)

Silviya said...

Много ми харесва :)

hermetic said...

Beautiful pink!

*murfeishun* said...

Много хубав цвят!

Jeni said...

Страхотен е, много ми харесва. Аз между другото най-накрая си намерих Jade is the new black и не мога да му се нарадвам.

Ida said...

Честито! Знам откога го искаше :)

Николета said...

Точно този цвят си бях харесала, но се колебаех. Мерси за интередната статиика. :)