Thursday, 12 July 2012

Любимите ми лакове за нокти за лятото

Здравейте!
Обещах ви да напиша няколко публикации, посветени на лятото, и ето я първата от тях. Реших да пиша за лаковете, защото през лятото предпочитаните от мен цветове изведнъж рязко се променят и от убитите и тъмни кални нюанси, изведнъж скачам на неони, яркорозово, турско синьо и тем подобни- с една дума, свежи, искрящи цветове, които подхождат перфектно на най- топлия сезон от годината. Почти всички цветове, които съм избрала, карат дори и най- бледия тен да изпъкне, което е просто прекрасно, особено за изключително бледоликите момичета като мен.

Неони

L-R: Brooklin 3, F5, F2, Flormar N008, Gabrini M112, Brooklin F6, Gabrini M115

В любимите ми продукти за юни вече ви споменах, че напоследък съм луднала на тема неонови лакове. Те просто са супер ярки, привличащи вниманието и всеки път, когато погледна ноктите си, ме карат да се усмихвам, а и могат да се използват за цветен акцент в тоалета :) Винаги слагам под тях един слой бял лак, за да изпъкнат повече- любимият ми за целта е номер 3 на Brooklin, който е супер покривен, и, макар че на повечето хора им се вижда странно, ми харесва да  го нося и самостоятелно. Лаковете, които имам и много харесвам, са F5, F2 и F6 на Brooklin- съответно неоново зелено, розово и жълто, N008 на Flormar- по- светло неоново розово, М112 на Gabrini- неоново оранжево, и М115 пак на Gabrini- неоново коралово. Не мога да ви кажа кой ми е любим, харесвам всичките страшно много.

Синьо, зелено, тюркоаз

L-R: Rimmel Limealicious, Flormar N007, Umbrella 117, CA 715, Perfect K28, Miss Sporty 320, Flormar 430

Тези цветове са ми любими за лятото, защото много ми напомнят на морето и различните му нюанси, а и са малко по- необичайни и някак ми идва музата да ги нося, когато навън е много горещо. Първият, който избрах, е новата ми придобивка Limealicious на Rimmel- много интересно лайм зелено, което скоро ще ви покажа на нокти. Другото ми любимо е N007 на Flormar- наситено свежо зелено. Имам няколко тюркоазени лака, но за лятото най- любим ми е 117 на Umbrella, защото е най- ярък, въпреки че му трябват три слоя. Харесвам също и 715 на Catherine Arley, който има малки сребристи частици, а напоследък страшно любим ми е К28 на Perfect- металическо тюркоазено, което ме кара да се чувствам като русалка, докато съм с него. :) От сините предпочитаните ми за лятото са 320 на Miss Sporty, което е турскосиньо с лек лилав оттенък, и 430 на Flormar- класическо наситено синьо. 

Пъпешово, динено, жълто

L-R: Rimmel Lemon Drop, Flormar 376, 377, 379, 422
Много ми харесват и цветовете, които ми напомнят на любимите летни плодове- пъпеша и динята, а напоследък съм се запалила и по жълтото. Любимото ми жълто е Lemon Drop на Rimmel, което е пастелно и седи просто уникално и за маникюр, и за педикюр. Супер актуален тази година е пъпешовия цвят, и моето предложение в тази гама е 376 на Flormar, който е страхотен цвят, въпреки че е малко непокривен и му трябват три пласта, за да изглежда добре. 377 е по- скоро розов корал, но пак си минава за динено. Истински, стопроцентов динен цвят за мен е номер 379- има точно цвета на зряла диня. Няма как да пропусна и най- любимия ми лак измежду всички в тази публикация- 422 на Flormar- уникално наситено динено- коралово, просто прекрасно.  

Коралово и червено

L-R: GR 94, Rimmel Hot & Spicy, Flormar 402, Perfect 224
Най- класическият летен цвят е определено кораловото. Аз нямам някакъв супер голям избор от него, просто защото то няма чак толкова разновидности, но все пак това, което имам, много ми харесва. 94 на Golden Rose е страшно приятно, ярко коралово, с лек пастелен оттенък. Hot & Spicy на Rimmel е малко по- убито и доста оранжево, но пак е много красиво. 402 на Flormar май е най- класическият и стопроцентов корал от всички, а 224 на Perfect e наситено, ярко червено. 

Дуохромни и холограмни лакове

L-R: OPI The Show Must Go On!, Flormar U31, CA 677, 800, 805

Дуохромните лакове са такива, които имат в себе си няколко цвята блестящи частици и в зависимост от ъгъла променят цвета си, а холограмните- такива, чиито частици образуват дъга. Според мен те, дори и да са в някакви убити цветове, са най- подходящи за носене през лятото, защото пълната им красота се вижда именно на слънце, а все пак в момента сме в разгара на най- слънчевия сезон. The Show Must Go On! на OPI е дуохром н червено, медно, розово и оранжево и на ноктите е просто уникално красив, а U31 на Flormar е в преливащи се лилави и сини нюанси и също е разкошен. От холограмите на Catherine Arley любим ми е 805- черния, но червения 800 и малиновия 677 също не са никак, никак лоши. :) 

Това са моите идеи за летен маникюр. Надявам се да сте си харесали нещо от предложенията ми и да си прекарвате едно фантастично и незабравимо лято! До скоро, с пожелание за много усмивки! :) 2 comments :

Rada said...

Страхотна публикация,имам нови цели в магазина след нея!!! Диня любимия ми за лятото

Jeni said...

Имаш страхотна лятна колекция. Харесах си толкова много цветове, че чак се притеснявам какво ще се случи ако реша да си ги купя всичките.