Friday, 15 June 2012

NOTD: Rimmel- Lemon Drop

Здравейте!
Днес реших да ви покажа един лак, който имам от дълго време, но едва сега успях да изпробвам- Lemon Drop на Rimmel. Той е част от ароматизираната серия на марката, от която вече писах за ягодовия. Цветът му е пастелно жълто, почти бананово. Принципно не съм сред най- големите почитатели на жълтото, нямам абсолютно нищо в този цвят в гардероба ми. По някаква причина обаче този лак ме грабна и си го купих, и не съжалявам. Нюансът му е достатъчно неутрален, за да не седи кичозно и да отива на повечето ми летни дрехи, но все пак изглежда супер интересно и необичайно, хората доста ме заглеждат в ръцете, и повечето погледи са одобрителни. :) Много ми харесва и това, че прави все още супер белите ми ръце да изглеждат с малко тен, а предполагам, че когато наистина почернея, ще седи направо убийствено.


Много съм доволна от нанасянето му- принципно светлите лакове, особено жълтите по някаква причина, са супер непокривни и ви трябват около четири- пет слоя, за да изглеждат добре, но на този му стигат само два или три, в зависимост от това колко сте сръчни. Аз му сложих три, но спокойно можеше да мине и с два. Между другото, въпреки че е от ароматизираната серия, реално почти няма аромат, а и не го докарва точно на лимони, а по- скоро на нещо сладко, но след час- два вече въобще не се усеща, за разлика от ягодовия лак от тази серия, който миришеше страхотно с дни.

Доста е траен- нося го вече три дни и въобще не е помръднал. Честно казано, не очаквах да ми хареса чак толкова, но наистина е страхотен и със сигурност ще го нося много това лято. Вие какво мислите?3 comments :

MaquiLab said...

Ох, че свежо!

Shantal said...

Преди време имаше промоция в ДМ - два лака на Римел на цената на един. Тогава си взех тъмнолилавия с лимоновия - стори ми се интересна комбинация, макар че никога не съм ги носила заедно.
Та по същество - аз също бях с много бели ръце зимата, а лакът ги караше да изглеждат дори с мъртвешки цвят :D Но преди около седмица се престраших отново да го сложа и останах очарована колко сладко стои - препоръчвам на всяка от вас, които иска интересен и необичаен цвят върху ноктите си!

Ida said...

Много точно казано! :)