Monday, 11 June 2012

Lipstick Love: Manhattan Soft Mat Lipcream- 53M

Здравейте, момичета!
Как прекарахте първият летен уикенд? Аз се видях с приятели и мързелувах със студена напитка в ръка. :)  В петък най- накрая беше дипломирането ми, и вече официално съм висшист, а освен това си взех и сертификата по английски, и изобщо беше чудесен ден. Досега не съм споменавала, но съм голям футболен фен, така че в момента следя мачовете с голям интерес и стискам палци на любимата ми Германия, а също и на Русия. Вие интересувате ли се от футбол?

Днес реших да пиша за един нов любим  продукт- кремът за устни на Manhattan Soft Mat Lip Cream. Купих си го преди няколко месеца, но започнах да го нося едва наскоро, защото е много летен цвят, и съм супер доволна от него.


Опаковката е много симпатична и компактна, съдържа 6,5 мл продукт и е под формата на гланц. Определението "крем за устни" е много точно, защото не е нито гланц за устни, нито течно червило, а наистина консистенцията му е изключително приятна и кремообразна, въобще няма и помен от лепнене или каквото и да било неприятно усещане върху устните- сякаш наистина просто сте ги намазали с крем. Много е пигментиран, достатъчно е едно минаване с четката за съвсем плътен и равномерен цвят, като след като го нанесете, запазва кремообразната си консистенция за около 5 минути, и след това засъхва и остява матов завършек върху устните, който е много траен и устойчив дори на ядене и пиене, за разлика от повечето червила. Има леко изсушаващ за устните ефект, но не е нищо неприятно- много лесно можете да го предодвратите, ако нанесете малко балсам за устни отдолу. Имайте предвид, че мирише доста сладко, така че ако не си падате по ароматизирани продукти, може и да не ви допадне.Нюансът, който аз си взех, е 53М ( изключително оригинално име, не мислите ли? :D )- нежно коралово- розово, което в зависимост от светлината стои по- ярко или по- убито. Придава много свежест и "цвят" на лицето и седи супер с неутрален грим на очите. Мисля, че би отивал на всеки и е подходящ за всякакви поводи- доста често го нося на работа, но също е супер и за партита например. Ето и две снимки, на които съм с него:Цената му е около 8 лв, аз лично го купих от магазин Лили, но предполагам, че можете да го намерите навсякъде, където се предлагат неща на Manhattan. Много го харесвам и със сигурност ще си го купя пак, когато свърши, а също бих разгледала и другите цветове от серията. С една дума, препоръчвам ви го, особено за лятото, защото е много траен и изобщо не се разтича или размазва в жегата, а и цветът му е много приятен и свеж. На вас харесва ли ви? 

2 comments :

MaquiLab said...

Аз си го бях взела преди година някъде, и досега много малко пъти съм го позлвала за устни, чъпреки че много ми харесва. Повече го ползвам като ружче обаче :)

Ida said...

Това не ми беше хрумвало, ще взема да пробвам! :)