Sunday, 24 June 2012

Flormar Bronzing Powder- Face and Body

Здравейте!
За днес съм ви приготвила ревю за един нов, много актуален за лятото продукт. Става въпрос за бронзиращата пудра на Flormar за лице и тяло. Тя е сравнително нова на нашия пазар, може би се появи преди около месец- два. Предлага се в три цвята и е наистина огромна- цели 33 грама. За сравнение, обикновените пудри са 8- 10 гр, така че тази най- вероятно ще ми стигне за следващите 5- 6 години. :) Цената и е 13 лв, поне там, откъдето аз я купих.

Опаковката не е нищо особено, в доста предвидим бронзовокафяв цвят. Много е стабилна обаче, въпреки огромните и размери, и позволява да я разнасяте напред- назад, което за мен е добре дошло, тъй като непрестанно пътувам. Имайте предвид, че е леко прекалено голяма, което може да бъде и недостатък. Вътре има практично огледало, което спокойно можете да използвате за гримиране. Самата пудра вътре е с пресовано слънце. Нямам особен опит с бронзиращите продукти, но от тази пудра съм доста доволна.


Цветът, който аз имам, е номер BRO1 ( Flormar винаги имат изключително оригинални имена :D )- светло кафяво с розов подтон. Почти матово е, съдържа миниатюрни блестящи частици, но те са много фино смлени и върху кожата изобщо не си личат, по- скоро придават съвсееем лек сияен ефект, сякаш тъкмо се връщате от разходка в парка. Консистенцията е много приятна, мека е и се разнася много лесно по кожата, почти не се разпрашава при нанасяне и е доста дъглотрайна. Много ми харсева ефектът, който придава тази пудра- кожата ми принципно е много бледа, както предполагам сте забелязали, но когато я ползвам, лицето ми изглежда с лек загар, придава страхотна топлина на тена. Аз я нанасям по скулите, челото, около носа и под брадичката, а също и по шията, и се получава много добре, и най- важното- стои естествено. По останалата част от тялото не съм я ползвала, защото не съм голям фен на изкуствения тен, но предполагам, че също ще е добре. Като цяло съм доволна от пудрата и ви я препоръчвам, мисля, че е страхотна сделка, защото на тази цена получавате огрооомно количество, което ще ви стигне за години. Лошото е, че няма голям избор на цветове, но все пак можете да откриете нещо подходящо. 

Ето и една снимка, но ръцете ми в момента са доста почернели и почти се слива с кожата ми. Лицето ми, за сметка на това, е съвсем бяло, и бронзиращата пудра ми идва много добре:


Това е от мен за днес- кратко и ясно. Пожелавам ви успешна нова седмица и се надявам утре да успея да пусна още една нова публикация! До скоро! :)

EDIT- Ето още едно чудесно ревю на бронзъра, което Адри пусна наскоро- линк .


5 comments :

Vorpax said...

Честно, не мога да си представя как изглежда 33 грамова пудра - имам една бронзираща на Wet'n'Wild, която е едва 11 гр и е гигантска :D Изглежда страхотно, но досега не съм я виждала по местните магазинчета.

Ida said...

Аз си я взех от Пловдив от магазина в подлеза на Тримонциум, но ти май беше от морето, нали? Предполагам и при вас трябва да я има. :)
Ще взема да сложа една снимка до обикновена пудра тук или във фейсбук страницата, за да се види разликата. :)

Vorpax said...

Да определено снимка до нешо друго за сравнение би била интересна. Аз живея в Бургас - тук винаги сме зле откъм козметично снабдяване :) Нямаме си нито Inglot, нито нищо... Още помня как преди две години организирах хайка от 5-6 приятелки докато успея да намеря лакове на Depend. А силиконовите моливи на Impala, които всички толкова хвалят още са ми мисия невъзможна. Трагично е положението, особено когато искаш да намериш нещо в нормалния ценови диапазон.

ChemistryLady said...

Vorpex, доколкото знам има един щанд на Флормар в мола до Метро. Аз от там миналото лятото си накупих доста неща на марката и бях много доволна. Даже мислех да чакам да се прибера в Бургас и да си я купя пудрата от там (а също така тук цената е много надута), ама пусто ми е много слаб ангела и от София ще я взимам.

Nina Vasiljevic said...

Задължително трябва да се изпробва :)