Wednesday, 9 May 2012

NOTD: OPI Did You 'Ear About Van Gogh?

Здравейте!
Както вече ви разказах в предишния си пост, прекарах доста голяма част от уикенда по магазините и реших да проверя и новата Холандска колекция на OPI, която вече можете да намерите навсякъде, където се продава марката- аз лично купувам техни лакове от Beauty Zone. Цветовете са доста симпатични, но вече имам подобни на повечето от тях. От доста време обаче си търся хубав нюд лак, така че когато видях този- Did You 'Ear About Van Gogh?- много ми допадна и реших да си го взема.


Цветът е много интересен- при все че е нюд, е доста сивкав, има и нещо зелено в него. Стои много елегантно и освен това прави ръцете ви да изглеждат с повече тен и пръстите- по- дълги. Сестра ми също много го хареса и дори двете си направихме еднакъв маникюр, като по нейна идея за разнообразие на безименния пръст сложихме Designer de Better на OPI ( линк ) и мисля, че се получи много добре. 

Що се отнася до нанасянето, наистина съм впечатлена- много трудно се намира покривен нюд, а този е идеален дори само на един пласт. Аз все пак сложих два, защото така цветът стои някак по- плътен, но това въобще не е задължително.

На вас харесва ли ви?

3 comments :

Jeni said...

Да ти е честита новата придобивка. Много ми допадна като цяло холандската колекция и почти съжалявам, че не си купих нищо от нея. Отива ти този цвят определено.
Напоследък много съм се запалила точно по такива нюанси и не мога да спра да ги нося. Нямам кой знае колко от тях, но колекцията ми бавно се разширява :)

Ida said...

При нас я пуснаха преди около месец колекцията, при вас няма ли я вече?? Аз чакам вече Немската колекция :DD
Много ми се иска да покажеш на нокти ти лака на Nails Inc, с който се сдоби наскоро, че се чудя дали да не си го взема. :)

Funny Bunny said...

Много приятен цвят, и аз обичам такива леко сивеещи нюдове. Даже се зачудих и на този , но скоро взех един цвят от старите Essence, който ми се струва почти идентичен - Movin' on, та май ще насоча паричките си към някой друг холандски красавец :)