Wednesday, 2 May 2012

NOTD: Essence Circus Confetti

Здравейте!
Първо, искам да благодаря на новите ми читатели и въобще на всички вас, които следите блога ми. Не мога да повярвам, че вече имам над 40 000 посещения и искам да ви благодаря за подкрепата и милите коментари и се надявам и занапред да ви е интересно да четете писанията ми. :)

Днес най- накрая се наканих да пробвам един лак, който си купих още през януари от Словения, но който се предлага и у нас, стига да успеете да го намерите- Circus Confetti от серията на Essence Special Effects. Лакът се състои от блестящи частици в синьо, бяло, розово, оранжево, червено и зелено, а също и от по- малки частички брокат в синьо и бяло  на прозрачна основа. В бутилката не изглежда кой знае колко впечатляващ, но нанесен върху ноктите е просто невероятен. Всъщност, ако трябва да съм честна, бях малко скептична към него и мислех, че ще седи кичозничко, но го взех заради многото възторжени отзиви из интернет. Е, в момента съм направо влюбена и не спирам да се гледам в ръцете. :) Тъй като е с прозрачна основа, трябва да го нанесете върху някакъв друг лак, за да изпъкне- на мен най ми харесва върху черно, в случая 313 на Flormar, но съм го виждала и върху бяло, сиво, синьо и т.н. На снимките е само на един пласт върху два слоя черен лак:

Малко се поувлякох със снимките, но просто супер много ми харесва. :) Предполагам обаче, че ще е направо отвратителен за махане, което, погледнато от добрата страна, означава, че би трябвало да издържи дълго. На вас харесва ли ви?

5 comments :

Unknown said...

Уникален е! Задължително ще се купува. :)

TheBlackWidow said...

Страхотна комбинация! :)

Anonymous said...

Здравей, много ми хареса на снимката и реших да си го купя.Много хубаво стои на ноктите, но на моите издържа едвам 2 дни при положение, че отгоре имах и топ лак.А за махането - много нерви и търпение докато го махнете .

Ida said...

Здравей! Интересно, при мен е много траен, но може би много зависи и от основата- върху какъв лак го слагаш. За махането си права, наиситна е ужасно трудно. :)

Innah Kostova said...

Ай, искам такъв! Не мога обаче Blude Addicted да намеря никъде, какво остава за този.