Tuesday, 29 May 2012

NOTD: Catrice- Genius in The Bottle

Здравейте, момичета!
Надявам се да сте си починали добре и да сте се заредили с положителни емоции след дългия уикенд. Аз лично си изкарах чудесно- първо беше балът на сестра ми, който мина много добре и дори не валя, а тя самата беше много, много хубава ( качила съм няколко снимки във фейсбук страницата ми за любопитните ). След това заминах с приятеля ми за два дни на морето, единият от които- събота, времето беше чудесно, ходих на плаж и дори успях да хвана някакво подобие на лек тен. През останалото време валеше, но май вече започнах да свиквам и не ми прави впечатление. :) 

Днес реших да ви покажа лакът, с който бях последните няколко дни- Genius in the Bottle на Catrice. Той е част от новите цветове, които Catrice пуснаха преди няколко месеца, и се предполага, че е точно копие на супер популярния и лимитиран Peridot от миналогодишната зимна колекция на Chanel. Не мога да кажа със сигурност дали е точно копие, защото нямам оригинала, но по снимки, които съм виждала из интернет, доста се доближава. Цветът е изключително интересен и трудно уловим на снимка- нещо средно между злато, бронз, маслинено зелено и кафяво с металически завършек. От различен ъгъл ноктите изглеждат с различен цвят, като всичките нюанси се преливат по много интересен начин и е наистина много красив лак.Мисля, че ще стои супер и на кожа с тен.


Тук лакът е на два слоя, с топ лак отгоре. Издържа ми 5 дни без особени поражения, освен леко изтрити връхчета, което е повече от прилична трайност. Цената му е около 5 лв. 
На вас харесва ли ви?

4 comments :

Десислава Валентинова said...

Да, направо си е същия, виж този линк :))

http://the-swatchaholic.com/?p=4936

The black orchid said...

Лакът е страхотен! Според мен би изглеждал много добре и по връхчетата на ноктите ако се направи френски маникюр :)

Ida said...

Абе според мен този на Шанел е една идея по- зелен, но и копието е страхотно! :)

Ida said...

Това е чудесна идея, може и да я пробвам някой път! :)