Monday, 14 May 2012

Catrice Defining Duo Blush- Apricot Smoothie

Здравейте, момичета! Как мина уикенда ви? Аз бях със семейството си, тъй като баща ми имаше 50- годишен юбилей и празнувахме, а след това се събрах с приятели и спретнахме страхотно парти. :) Като цяло съм доста доволна, чак ми се ще утре пак да е събота, но няма как. 
За днес съм ви подготвила кратка публикация за един страхотен руж, който открих наскоро- Apricot Smoothie от серията на Catrice Defining Duo Blush. Отдавна си търсех по- матов коралов руж, а по принцип ми допадат продуктите на Catrice, затова реших да пробвам този и съм много доволна.

Defining Duo Blush е основната серия ружове на Catrice, която съдържа 4 нюанса. Опаковката им е напълно прозрачна, а самият продукт е пресован във форма, която поне на мен много ми напомня тази на Dior. Състоят се от две части- по- светла и по- тъмна, като по- светлата е в доста по- голямо количество. Могат да се носят поотделно или смесени двата. Нюансът, който аз имам- Apricot Smoothie, както вече казах е коралов, като по- светлата му част е по- скоро прасковена, а по- тъмната- с червеникав оттенък. На пръв поглед изглежда матов, но ако  човек се  загледа, се виждат и миниатюрни блестящи частици,  които обаче върху кожата изобщо не се забелязват.


Като качество ружът е чудесен- много е пигментиран, но едновременно с това въобще не е тебеширен и пудрест, а напротив- консистенцията му е копринена и не се разпрашава изобщо при нанасяне. Освен това издържа много дълго- на края на деня все още се забелязва върху бузите ми, вярно, поизбледнял, но все пак е там. Стои много естествено и озаряващо, дори бих казала, че ви прави да изглеждате, все едно имате малко тен. Нанася се много лесно и равномерно и е наистина трудно да прекалите с него, защото се напластява много добре. Върви с всичко и е доста универсален, освен това мисля, че количеството му от 5 г ще стигне за доста време. Цветът му е разкошен за лятото и седи убийствено, съчетан с коралово червило например. Цената му е  само около 7 лв, което е допълнителен бонус. :)

светла част, тъмна част, двете смесени
Като цяло супер много ми харесва, откакто го взех преди няколко седмици, нося само него. С удоволствие бих пробвала и другите нюанси от серията, защото явно ружовете на Catrice са един от добрите им продукти ( за разлика от сенките за очи например, но това е друга тема ). Ще се радвам да споделите в коментарите кои за любимите ви ружове за пролетта и лятото, защото напоследък съм на такава вълна. 
Пожелавам ви успешна седмица и до скоро!

4 comments :

Nina Vasiljevic said...

Не съм фенка на ружовете (имам си природни червени бузки ;( )
но след твоето описание се замислям дали да не пробвам този руж

Jeni said...

Изглежда невероятно наистина, ще го добавя в списъка с бъдещите покупки :)

Да ти е жив и здрав баща ти.

Ida said...

Пробвай го, според мен няма да съжаляваш :)

Ida said...

Благодаря! Продава ли се Катрис в Швеция?