Wednesday, 23 May 2012

Balea Raspberry Body Mousse

Здравейте!
Надявам се да сте добре след неприятните преживявания от тази сутрин и да няма никакви земетресения повече. Аз лично почти го проспах, защото съм малко болна и ме унасяше, та в първия момент реших, че нещо сънувам, но после като се осъзнах, беше доста неприятно да си лежа в леглото и да гледам как цялата ми стая се клати, без да смея да помръдна.. Както и да е, важното е, че мина, и то без жертви и големи щети, слава Богу. Освен това утре е последният работен ден и ни очаква четиридневен уикенд, което си е направо супер. :) Аз лично утре заминавам за Пловдив за бала на сестра ми, а след това мисля да отскоча за малко до морето, въпреки че времето не е особено подходящо, така че едва ли ще има други публикации до края на седмицата.

Днес реших да ви споделя мнението си за един чудесен продукт за тяло, който открих наскоро, но който за съжаление е лимитиран, така че сега е моментът да се възползвате от него- муса за тяло с малина на  Balea. Тъй като това е марка на ДМ, можете да го намерите единствено там, но не знам колко дълго ще е по магазините- дано поне още месец- два, защото много ми харесва.


Опаковката е много симпатична- бурканче с метален капак, малко ми напомня на буркан със сладко.Съдържа 200 мл и струва около 6 лв. На вид изглежда като плодово мляко, конситенцията му е много приятна- не бих го определила като мус, а по- скоро като по- пухкав крем. Ухае просто умопомрачително добре на малинки, като миризмата трае, макар и поотслабнала, с часове върху кожата. Направи впечатление дори и на приятелят ми, който по принцип нарича всичката ми козметика "химия", но този път каза, че мирише страхотно. Освен това попива супер бързо, не оставя никакви мазни следи, а някак си успокоява и освежава кожата. Достатъчно хидратиращ е, ако имате по- скоро нормална кожа на тялото, но ако сте със суха, ще ви е малко лек- имайте го предвид. Неприятното е, че съдържа парабени, но е толкова прекрасен и "вкусен", че му го прощавам. :) 


С една дума, този продукт за тяло супер много ми харесва и ви го препоръчвам горещо- прекрасен е и откъм качество и консистенция, и откъм аромат, и откъм цена. Даже мисля да си купя още няколко бурканчета за запас, защотото е лимитиран. Силно се надявам да го превърнат в част от редовния асортимент на марката обаче ,мисля, чие със сигурност би бил доста популярен. 
Пожелавам ви много слънчев и усмихнат  уикенд и до скоро! :)


1 comment :

MaquiLab said...

Бях си казала, че ще взема поне 3 опаковки, ама ми се изсипаха куп други лосиони и не успях... Може би обаче трябва, наистина е много хубав :)