Monday, 9 April 2012

NOTD: Rimmel Strawberry Fizz

Здравейте!
Как сте днес? Аз не съм много доволна от студеното и мрачно време, а и от фактът, че е едва понеделик, но пък нямам търпение вече за Великден, когато няма да съм в София и ще пътувам с приятеля ми. Реших тази година за първи път в живота ми да се опитам сама да направя яйца и да опека козунак ( или поне нещо подобно ). Ако станат прилични на вид, може и да ви ги покажа на страницата ми във фейсбук. :)
Лакът, който ще ви покажа днес, си купих преди няколко месеца, но чак сега му дойде реда- става въпрос за Strawberry Fizz от ароматизираната серия I Love Fruities на Rimmel. Цветът е страхотно бонбонено розово, което ми носи много весело настроение в мрачното време навън. Принципно не си падам много по розовите лакове, защото ми се струват прекалено крещящи, но явно вкусовете се менят- напоследък ми се носи все розово. В действителност цветът е малко по-ярък от на снимката:


Нанасянето му не е толкова лесно, колкото на други лакове на марката, първият слой беше доста неравномерен и на черти, но вторият го оправи и изравни положението. Досега не бях ползвала ароматизиран лак за нокти- те нашумяха миналото лято, но ми се струваха голяма измислица и все ги подминавах, дори и този взех заради цвета и чак след това забелязах, че е ароматизиран. Много съм впечатлена обаче- вместо да мирише на химия и ацетон, лакът ухае на ягодки и захар, и то доста силно- лакирах се вчера вечерта и ноктите ми в момента, 24 часа по- късно, все още миришат. Миризмата не се повлия и от дебелия слой Seche Vite, който може и да е най- страхотния топ, но мирише просто отвратително. Като цяло съм доволна и бих си взела и други лакове от тази серия. 
На вас харесва ли ви?

2 comments :

TheBlackWidow said...

Страхотно ти стои!

Nina Vasiljevic said...

Много е красив