Tuesday, 13 March 2012

NOTD: Flormar 429

Здравейте, момичета!
Как сте в този приятен полу- пролетен ден? Аз съм в чудесно настроение и дори вече не ми се носят любимите ми тъмни, убити лакове за нокти, които се бяха превърнали в нещо като униформа за мен през последните месеци. Имам нужда от малко свежест и цвят, затова наскоро започнах да попълвам запасите си от красиви ярки цветове за пролетта и лятото. Този, който ще ви покажа днес, си купих преди около месец, но вчера го сложих за първи път и съм просто влюбена. Става въпрос за номер 429 на любимците ми Flormar- наситен тюркоаз, но не прекалено ярък и крещящ, ами дори бих казала- с лек, едва доловим сив подтон. Пак е доста ярък, но изглежда много добре, а не все едно съм тръгнала за рейв парти. :) Аз като цяло имам афинитет към тюркоазено и ментово, това са разновидности на любимия ми синьо- зелен цвят, така че със сигурност ще  нося лака много често.  Ето го и на нокти:
Flormar 429
Много ми харесва, добавя малко цвят към всеки тоалет, който нося- обличам се предимно в неутрални, тъмни цветове и на техния фон изпъква страхотно. Що се отнася до качеството, марката за пореден път не ме разочарова, а и цената от 2 лв е просто перфектна. :) На вас харесва ли ви?

3 comments :

Nina Vasiljevic said...

Много е хубав

Anonymous said...

Страхотен е, и аз трябва да попълвам ( или създавам ) колекцията от пролетно-летни лакове, макар, да не се влияя от сезона много много. Този цвят е великолепен.

MaquiLab said...

Взима се. Точка. Влюбена съм!