Tuesday, 28 February 2012

NODT: OPI Midnight in Moscow

Здравейте, момичета!
Как сте? При мен началото на седмицата беше доста тежко, защото съм малко болна, а и поредната доза снеговалеж ми поразвали настроението, но вече съм добре. Надявам се и при вас всичко да е наред. 
За днешния лак споменах съвсем скоро в публикацията ми, посветена на любимите ми зимни продукти- става въпрос за Midnight in Moscow на OPI от тяхната Руска колекция отпреди 3- 4 години. За мен това си остава най- добрата им колекция, просто няма лош цвят от нея, всичките са си класики. Хубавото е, че доста от цветовете все още се намират по магазините, но въпреки това ми отне няколко месеца, докато най- накрая намеря този и сега много му се радвам. Много харесвам тъмни, дълбоки цветове върху ноктите, защото стоят супер елегантно и отиват на всякакви дрехи и повод. Този е наистина страхотен- на пръв поглед изглежда почти черен, но когато човек се доближи, се виждат страхотните му червено- кафяви отблясъци.Цвета е доста труден за улавяне с фотоапарт, особено с моя и особено в това време, но все пак се надявам да придобиете някаква представа. На живо е убийствен.

Естествена светлина
Естествена светлина
Светкавица

На вас харесва ли ви? Кои са любимите ви тъмни лакове?

5 comments :

Rada said...

Мислех си че само аз седя по това време на компютъра :) Стархотен е цветът аз също съм привърженик на тъмните тонове,особенно зимата.Обичам черното и то много също така харесвам всички тъмни цветове,които изглеждат черни,но на дневна светлина имат различни цветни оттенъци.

Jeni said...

Много ми харесва. Отива ти :)

Ida said...

О, аз преди 1, 1 и 30 вечерта не мога да заспя, което не е много приятно, когато трябва да ставаш в 7, но какво да се прави! Много харесвам тъмни цветове и през лятото за педикюр :)

Vorpax said...

Страхотен е! Споделям мнението ти за руската колекция на OPI.

Nastia said...

Страхотен цвят! Днес маникюристката ми ме лакира с него.