Sunday, 8 January 2012

NODT: Flormar 427

Здравейте, момичета!
Надявам се, че сте си прекарали добре уикенда. Аз лично през повечето време си почивах вкъщи, защото в момента времето в София е толкова ужасно, че нямам никакво желание да си подавам носа навън. Все пак успях да си направя една разходка в снега заедно с кучето ми. :)

За днес реших да ви покажа един от най- новите ми лакове, в който съм направо влюбена, и вече слагам втори път поред- нещо, което досега не ми се е случвало с лак за нокти- имам толкова много, че непрекъснато ги редувам, за да мога да използвам всички. Става въпрос за 427 на Flormar- може би най- любимата ми евтина марка декоративна козметика и със сигурност в топ 5 на любимите ми марки лакове.

  
Цветът на лака е сиво- кафяв със съвсем лек лилав оттенък. Наситен е и не прозира дори и на един пласт, но аз все пак сложих два. Блестящ е и без топ лак, издържа много дълго- поне 4- 5 дни без поражения. Цветът е много универсален и отива на всичко- и на ярки, и на тъмни дрехи. Мисля, че бих го носила с удоволствие и през лятото за разнообразие от любимите ми свръхярки летни лакове. Накратко, наистина ми харесва и ви го препоръчвам, ако си падате по подобни нюанси. Цената му е супер- едва 2 лв, можете да го намерите из малките квартални парфюмерии.

Пожелавам ви успешна нова седмица и до скоро! :)

2 comments :

Vorpax said...

Flormar наистина са страхотни. Яд ме е, че в България нямат такива добре заредени магазини като фирменият им магазин във Виена: http://www.anonymous-beautyholic.com/2012/01/flormar-store-at-lugner-city.html

GADAMER said...

Сега забелязах, че доста от цветовете на Флормар в блога ги имам и аз. 427 и 429 са ми много любими. На мен Флорма също ми е в топ 5 на марките лакове.