Thursday, 19 January 2012

Коледен подарък от Lush

Здравейте, момичета!
Днес реших да ви покажа един от коледните ми подаръци- празничния комплект на Lush Have a Sweet Christmas, който ми подари една от най- близките ми приятелки. Не съм съвсем сигурна дали все още можете да го намерите в магазина, тъй като коледната колекция е лимитирана и се продава само по празниците, но ако все пак е останала някоя бройка, тя със сигурност е с намаление около 50 %. Планирах да напиша ревюто по- рано, малко след Коледа, но просто нямах време да изпробвам продуктите чак до преди няколко дни. Все пак реших да споделя мнението си, защото в комплекта се съдържат два много интересни продукта, единият от който и първият ми досег с толкова популярните сапуни на марката.
Първо, опаковката е просто очарователна- толкова е красива, че направо ми беше жал да я скъсам, за да си извадя подаръка. Комплектът съдържа две неща- bubble bar-а ( не мога да измисля добър превод за това ) Candy Mountain и сапуна Angel's Delight.


Candy Mountain е от едни от бестселърите на Lush- bubble bar- овете- твърди блокчета с разкошна миризма, които разтрошавате под течащата вода, докато пълните ваната си, и те правят страхотни балончета, оцветяват и ароматиризат водата. Имам и най- известният им- Comforter, който страшно много харесвам, но мисля, че този е дори по- добър. Миризмата му е много силна- на цветя и ванилия, прави наистина разкошна, плътна пяна, която не се сляга, преди да изпразните ваната, оцветява водата в светлорозово и я прави някак си млечна и непрозрачна, което според мен е много готино, а освен това ароматизира банята ви за часове напред. Единствения му недостатък е, че стига само за един път, и че е лимитиран и мога да си го купя само по Коледа. Ако имате възможност да го намерите и разполагате с вана, изпробвайте го- страхотен е, ако искате малко да се поглезите и да разпуснете след тежък ден. Продукт, който с удоволствие бих повторила.


От сапуна Angel's Delight също съм много доволна, въпреки че ми е жал да го ползвам и съм се къпала с него само два пъти- във формата на звезда е и е просто твърде сладък. Рекламират го като "Причината ангелите да слизат на Земята по Коледа" :) и наистина е чудесен. Първото, което ми направи впечатление при него, е доста силната миризма- на цветя, ванилия, но и на нещо пикантно. Бях го оставила върху един шкаф и като се прибрах вечерта, цялата ми стая миришеше на него- супер готин "страничен ефект". По принцип никога не използвам сапун върху кожата на тялото ми, защото е доста суха, но с този не съм имала никакъв проблем- много е нежен, измива добре и оставя чиста кожа, без да опъва. Това, което ми направи впечатление, е че не се пени колкото обикновените сапуни- може би защото е ръчно правен, не знам. Друго интересно и необичайно нещо, е че оставя кожата ми изключително гладка- буквално като кадифе, все едно съм я ексфолиирала. Това определено не го бях очаквала от сапун. Наистина съм доволна от него и бих си купила обикновен резен ( сапуните на Lush са на големи калъпи и ви режат колкото грама искате ), когато отново го пуснат за следващата Коледа.
Надявам се, че ви е било интересно и отново се извинявам за позакъснялото ревю,но все пак по- добре късно, отколкото никога, нали така? :)

1 comment :

Vorpax said...

Мммм... описанието звучи страхотно. Никога не съм пробвала продукти на Lush - дано скоро отворят магазини и в други градове в страната.