Saturday, 31 December 2011

NOTD: Новогодишният ми маникюр

Здравейте, момичета!
Ето че останаха само няколко часа до края на годината и съвсем скоро ще посрещнем Новата 2012 година. Аз съм в провинцията с приятели и се подготвяме за партито довечера, но все пак реших да отделя няколко минути, за да ви покажа новогодишния ми маникюр. За съжаление целия му ефект не може се види на снимките, защото фотоапарата ми не е от най- добрите, но все пак можете да добиете представа. Реших да си направя някакъв по- бляскав маникюр за празника, като съчетах обикновен сребърен лак- Your Majesty на Rimmel, със сребърен брокат- № 48 на Golden Rose. Първият нанесох на един слой, а вторият- на цели четири. :)
В момента ноктите ми са супер блестящи, изглеждат почти като натрошена сребриста коледна играчка, целите са покрити с брокат, въобще- много са лъскави, привличащи вниманието и празнични:

 
Надявам се маникюрът ми да ви харесва! Пожелавам ви весело изкарване довечера, много положителни емоции и една изключително успешна, щастлива и благодатна 2012 година! До скоро!

5 comments :

Jeni said...

Определено се е получило много хубаво :) Надявам се си си изкарала чудесно!

Ida said...

Благодаря ти!Надявам се и ти да си изкарала супер! :)

Anonymous said...

Много хубав маникюр, ще се радвам да видя и тоалета.

BButiful said...

Страхотен маникюр за НГ! Моят беше подобен - върху сребристо, с което покрих целия нокът, нанесох прозрачен лак с бели частици вътре и стана супер! :)

Ida said...

Кой е този прозрачен лак с бели частици, звучи много интересно? :)