Wednesday, 14 December 2011

NOTD: OPI Designer... De Better!

Днес реших да ви представя най- новият ми лак на OPI- Designer...de Better! от коледната Мъпет колекция на марката. Пуснаха я съвсем наскоро по магазините в България, и тъй като аз отдавна се каня именно на този цвят от снимки в интернет, веднага побързах да си го купя. На няколко места беше дори свършил, но все пак успях да го намеря в Beauty Zone в мол Сердика, ако някой се интересува. Все пак го има и в други козметични магазини, както и в сайтове из нета, така че е много лесен за намиране.
Реших да ви покажа снимки и със, и без светкавица, за да можете да добиете по- ясна представа колко бляскав и красив е лакът ( макар че фотоапаратът ми не е най- добрия възможен за тази цел, но това е друг въпрос ).


 Цветът на пръв поглед изглежда като сребристо, но всъщност е светъл сиво- кафеникав металик с много ситни бронзови  и сребърни частици. Изключително красив е и на дневна, и на изкуствена светлина, почти като фолио, и буквално свети върху ноктите. Според мен е много подходящ и за специални поводи, например Нова година.

Мисля, че е напълно излишно да споменавам качеството му- много пъти съм казвала, че OPI са любимите ми лакове. Нанася се страхотно, съхне бързо, траен е, няма нужда от топ, цветът е уникален. Какво повече да иска човек от лак за нокти? :-)
Надявам се и на вас да ви харесва, защото аз съм направо влюбена в него!

3 comments :

Nina Vasiljevic said...

Много е красив

Jeni said...

На снимки просто не може да се улови красотата му. От всички нови смятам, че този е най-уникалният от цялата колекция и ми грабна окото веднага щом го видях.

Julia said...

Ще можеш ли да поставиш линк към http://crystalline-doll.blogspot.com/ отстрани? Ние също ще сложим към твоя блог :)