Tuesday, 27 December 2011

♥ Max Factor False Lash Effect Mascara ♥

Здравейте,момичета!
Надявам се, че сте прекарали по незабравим начин коледните празници и сте се заредили с много положителни емоции и мили спомени. :-) Аз бях със семейството си и си изкарахме чудесно, получих и страхотен подарък, за който ще стане въпрос съвсем скоро..

Днес реших да споделя с вас наблюденията си върху една от спиралите на Max Factor- False Lash Effect. Купих я миналата седмица от ДМ и гледах да успея да и направя ревю възможно най- бързо, защото до края на месеца е на промоция и струва само 13 лв, ако проявите интерес да си я купувате.

Досега съм ползвала само две спирали на тази марка- 2000 calories и Masterpiece, но и от двете бях доста разочарована и това ме беше отказало от марката като цяло. Въпреки това реших да дам шанс и на тази, като не очаквах нищо кой знае какво, но останах не просто приятно изненадана, ами направо очарована, и с право мога да кажа, че това е едно от козметичните ми открития за годината.

Аз имам версията в златна опаковка, в черен цвят. Това, което на пръв поглед прави впечатление при спиралата, е интересната и четка- силиконова е, доста голяма на размер, а самите власинки по нея са много къси. За първи път виждам подобна четка, но ми харесва, тъй като е страшно лесна за употреба. Някак си е направена така, че да придава хем дължина и разделяне, хем обем на миглите. Това, че власинките са толкова къси, прави омазването на горния клепач при нанасяне почти невъзможно- нещо, което, признавам си, ми се случва често при спиралите с по- големи четки.Както вече споменах, нанася се много лесно, тъй като четката е супер удобна. Освен това позволява и напластяване, като можете да я нанесете  повторно дори и след няколко часа- пак изглежда добре и не слепва миглите изобщо. Това, което също ми направи силно впечатление, е че и много трайна- случвало ми се да я нанеса в 8 сутринта и в 3 часа през нощта, когато най- накрая се добера до вкъщи, да изглежда като току- що сложена. Не се рони, не променя външния си вид с напредването на деня- често ми се е случвало нанесена сутрин спирала след обяд вече да е изгубила извивката на миглите и наситеността си, но това изцяло липсва при тази- както направите сутрин миглите си, така ще изглеждат през целия ден. Освен всичко друго, маха се лесно- няма нужда от търкане, пада лесно. Все пак не е зле да имате предвид, че е доста пигментирана, което значи, че ще имате нужда от малко повече време, за да я изчистите напълно.
Ефектът и отговаря на всичко, което търся в една спирала- удължава, уплътнява и извива миглите, подрежда и придава обем. Мисля, че много точно си отговаря на името. Ето ви и няколко снимки на очите ми преди и след нанасянето на спиралата, за да се убедите сами в ефекта и:
Наистина съм супер доволна от тази спирала и със сигурност ще си я купя пак, дори се чудя дали да не се запася с още една опаковка, докато е на промоция, защото цената и по принцип е над 20- 25 лв. Надявам се да съм ви била полезна с ревюто си и ви пожелавам страхотна седмица, изпълнена с празнично настроение! До скоро!5 comments :

MaquiLab said...

Оооо, ама от колко време й се точа, но все не я сварвам в промоция. Този път ще си я взема. Точка :)

Ана said...

Любимата ми спирала - откакто се появи лилавата, основно нея купувам и даже не знам защо чат пат залитам към различни марки, като само се разочаровам.. Взех си две бройки от промоцията и повече няма и да си помислям за други :)

Ida said...

Охх,и аз обмислям дали да не си взема още поне една- две,но доста покупки имам да правя този месец, та може и да се въздържа. Каква и е нормалната цена точно?

Ели,надявам се и на теб да ти хареса! :)

Ана said...

Лилавата се намира за 23-24 лв., черната е по-скъпа (макар според мен да не е по-добра). Златната не знам по колко ще я пуснат след промоцията, но реших да се застраховам, тъй като качеството ми се вижда същото :)

Ida said...

Благодаря за информацията! :)