Thursday, 3 November 2011

NOTD: Catrice Marilyn & Me

Здравейте!
Днес реших да ви представя първият ми продукт от немската марка Catrice, която от скоро се предлага и в България, а именно- един страхотен червен лак за нокти. Първото, което ми направи впечатление, са супер забавните имена на техните лакове, а и на всичките им продукти изобщо. Тъй като обаче напоследък съм на червена вълна, избрах именно този.

Catrice Marilyn & Me

Нюансът на лака е класическо наситеночервено с перлен ефект, а това, което го прави интересен, са миниатюрните червени блестящи частици, които на пръв поглед не се забелязват, но му придават много красив блясък. Този лак е спряган за копие на Ruby Pumps на China Glaze, но за съжаление според мен няма кой знае колко общо с него. Това обаче не го прави по- малко хубав.

Catrice Marilyn & Me

Като качество лакът също ми допада, нанася се много равномерно и лесно, пигментиран е, има страхотна четка- плоска и със заоблени крайчета, с която нанасянето е много лесно. Вече трети ден съм с него ( снимките са правени на първия ) и няма особени поражения, освен леко изтъркани крайчета, но това си е нормално. Затова смятам, че е и траен. Като цяло доста ми допада и може би по- нататък ще се сдобия и с някой друг лак на марката. Лаковете на Catrice можете да закупите от дрогерии Lilly на цена 5,30 лв.
Надявам се и на вас да ви е харесал. До скоро!


No comments :