Tuesday, 11 October 2011

NOTD: Revlon Facets of Fuchsia

Здравейте!
Преди няколко дни най- сетне се сдобих с продукт от новата колекция на Ревлон, за която вече писах, и то точно най- желания от мен- лака за нокти Facets of Fuchsia-  уникален нюанс, състоящ се от черна основа и безброй различни по големина и форма розово- лилави частици. 


Качеството на лака е много добро- нанася се лесно, два пласта са му напълно достатъчни, трае дълго. Като недостатъци бих могла да отбележа, че няма почти никакъв блясък без топ лак и че се сваля трудно, но е толкова красив, че нямам нищо против това. Определено привлича вниманието, защото вече получих доста комплименти за маникюра си. :-)

Много ми харесва и мисля, че ще го нося доста често тази зима. А на вас допада ли ви?

7 comments :

Nina Vasiljevic said...

страхотен е !

Jeni said...

Има ли ги вече в България? Изпращам майка ми веднага!!!! Страхотен е. Искрено ти завиждам.

Unknown said...

Хубав лак, но много повече ми се искаше бледо розовия с брокати от тази колекция. Много жалко, че има само този и един бежов. Аз лично много му мислех на Facets of Fuchsia дали го искам, но уви зарекла съм се този месец да не купувам нови лакове.

Ida said...

Хаха,аз затова такива неща не се заричам! :-)
Лакът го има в България,но се намира доста трудно.

Anonymous said...

ОТ КЪДЕ Е КУПЕН? ИМА ЛИ ГО В МАГАЗИНИТЕ В СОФИЯ?

Ida said...

Купих го от магазин Триумф в Пловдив,но го има и в козметичния магазин на площад Гарибалди в София,доколкото ми е известно,а сигурно и на други места.

Unknown said...

страхотен е !
поздрави - http://girlstemptation.blogspot.com/