Saturday, 15 October 2011

Любов от пръв поглед: MAC Soft and Gentle MSF

Здравейте!
Днес реших да пиша за един от най- най- любимите ми продукти, без които буквално не мога да живея. Става въпрос за Soft and Gentle MSF ( Mineralize Skinfinish ) на MAC- абсолютно разкошен хайлайтър, който е един от  най- известните и купувани продукти на марката и определено има защо. Бях си го харесала много отдавна от клипчета в интернет още преди МАС да се появи в България, и тази година най- накрая си го самоподарих по случай успешното завършване на четвърти курс. Трябва да призная, че съм пристрастена към хайлайтърите, но откакто се сдобих с този, останалите  си стоят в чекмеджето, и не е минавал и ден, без да използвам този. 

Първото, което прави впечатление, е изключително стилната му и стабилна черна опаковка, съдържаща цели 10 гр, които очевидно ще ми стигнат за много дълго време предвид факта, че вече 3 месеца го използвам непрестанно, а още изглежда като чисто нов. 


Продуктът е част от минералната серия на МАС, текстурата му е страхотна- копринено мека, състояща се от много фино смлени блестящи частици със златист блясък. Има дори лек аромат на рози. Смятам, че ще отива на хора с най- различен цвят на кожата, тъй като е много универсален. Все пак мисля, че е по- подходящ в съчетание с топли нюанси руж.


Може да се използва като хайлайтър за горната част на скулите, на които придава невероятен, много елегантен и дискретен блясък, или пък съвсем леко нанесен по цялото лице- така прави кожата да изглежда сияйна и свежа. Може да го използвате и като сенки или хайлайтър за очи, да го нанесете по врата и деколтето за вечерно парти... С една дума, това е един от най- универсалните продукти, които притежавам. Допълнителен негов плюс е, че веднъж нанесен, не помръдва от лицето, докато не го махнете. Разнася се супер лесно, позволява и напластяване за по- интензивен ефект.


Сигурна съм, че няма да съжалявате, ако инвестирате в този разкошен продукт. Цената му е малко солена- 57 лв, но според мен си заслужава всяка стотинка ( и милионите му фенки биха го потвърдили ). :-)


5 comments :

Jeni said...

Никога не съм използвала мсф, но съм чувала, че доста момичета дори ги колекционират, защото са уникален продукт. Надявам се да успея по някое време да си купя. За момента съм си дала почивка от пазаруване, но за в бъдеще ще погледна специално този, който ти показваш :)

Ida said...

Мисля,че много ще ти хареса,наистина е разкошен! :-)

Anonymous said...

zdr,a ot kade si go kupi?

Ida said...

Здравей, от магазина на МАС в София :)

Pandasmakeup said...

Винаги ми е било интересно дали този хайлайт има много общо с този на Мери Лу? По снимки ми е доста трудно да преценя....