Sunday, 9 October 2011

Lancome Juicy Tubes

За рождения ми ден преди месец и половина получих  от сестра ми страхотен подарък, за който си мечтаех от много дълго време- гланца на Lancome Juicy Tubes, който е нещо като класика сред продуктите за устни. Нюансът, който имам, е Melon- нежно розово без никакви частички с прекрасен аромат на пъпеш и леко сладък вкус.


Трябва да призная, че съм наистина впечатлена от този гланц, качеството му е страхотно. Първо, текстурата му е много различна, някак по- тежка и плътна, прилича малко на желе, стои много сочно на устните и ги прави да изглеждат по- обемни. Не лепне, поне при мен. Има уникален огледален блясък, прави устните като сиропирани. Трае много дълго, не се изтрива дори и при ядене. Друго, което ми харесва, е че е голямо количество- 15 мл, и ще ми стигне за доста дълго време. И най- хубавото- прави устните страшно хидратирани и меки, нещо необичайно за гланц за устни. Единственият му недостатък е, че при ветровито време привлича косата повече от всички гланцове, които някога съм ползвала. Иначе  е просто страхотен и ако не беше безбожната му цена, бих си взела и други нюанси.

Не бих могла да кажа, че си струва цената от 45 лв, което според мен е прекалено много за гланц за устни, но ако можете да си го позволите, съм сигурна, че няма да съжалявате и ще ви стане любим. Друга възможност е да го потърсите в интернет, където със сигурност ще е по- евтин, отколкото в българските магазини.

3 comments :

MaquiLab said...

Пробвах един такъв гланц и нещо не ми хареса - много ми лепкаше (по принцип това прави гланца по-дълготраен, но този направо ме побърка!), а и очаквах доста повече откъм аромат и вкус...

Jeni said...

Пробвала съм преди години от тези гланцове, баща ми ми носеше 4,5 всеки път, когато се прибираше. Като цяло мога да кажа, че ми харесват, но не мога да оправдая цената им в никакъв случай. За 45 лева мога да си купя фон дьо тен, пудра, крем за лице.. Нещо, което ще бъде далеч по-полезно за кожата ми. Ако ми подарят, няма проблем. Ще си го ползвам :P Но сама да дам такава сума за гланц за устни е абсурдно.

Ida said...

Права си,и аз не бих дала,и на сестра ми и се карах,че е дала толкова пари за един гланц.Вярно,хубав е,но са му сложили страхотна цена у нас.
Относно лепненето-явно е индивидуално,защото при мен не лепне. :-)