Wednesday, 26 October 2011

Golden Rose Silky Touch Eyeshadow

Здравейте,момичета!
Не знам за вас, но аз винаги съм гледала с не особено въодушевление на марката Golden Rose поради не съвсем ясни причини- може би това, че е доста евтина, ме караше да се съмнявам в качествата и, или просто бях обхваната от козметичен снобизъм и отказвах да ползвам евтини продукти ( всички знаем, че и сред тях се откриват прекрасни находки, както и сред скъпите- истински разочарования ). По някаква причина преди няколко месеца обаче реших да ги изпробвам, като първо си купих едно червило и няколко лака за нокти, които взеха, че ми харесаха. Затова, когато попаднах на обновената им линия единични сенки за очи в Lilly, не се поколебах и грабнах няколко цвята, за които реших днес да споделя впечатленията си с вас.


Сенките са перлени или матови, в компактни и удобни черни опаковки  като тази на матовите е също матирана. Всяка съдържа по 2,5 г продукт. Не изглеждат особено луксозни, но все пак по- важно е съдържанието.

L-R: 116, 206, 126
Самите цветове са много красиви и наситени, има сравнително голям избор, като преобладават перлените. Аз имам три цвята- 116, 206 и 126.
116 е много интересна смесица между розово, червено и бронзово, много добър избор за сезона.
206 е страхотно наситено матово лилаво, супер е за основа на лилав грим или дори като очна линия. Най- пигментиран и от трите.
126 е нещо средно между кафяво и сиво, чувала съм, че е точно копие на супер известните Satin Taupe на MAC, но нямам вторите, така че не знам дали това наистина е така.

L- R: 116, 206, 126
Качеството на самите сенки е просто супер, особено предвид цената им от малко над 3 лв. Наситени са, нанасят се лесно, не се ронят, консистенцията им е много приятна и мека. Сами можете да се убедите от снимката. Като цяло съм много доволна от тях и мисля в скоро време да си купя и други цветове.

В края на днешната ми публикация бих искала да се извиня, защото не пиша много често, но в момента съм ужасно заета, няма ме от сутрин до вечер и ми е трудно да правя добри снимки за блога, а и през последната седмица ме гони липса на вдъхновение. Надявам се скоро положението  да се промени и да започна да пиша възможно по- често.
Пожелавам ви лека седмица и до скоро!

5 comments :

Nina Vasiljevic said...

Определено имат доста добри попадения.
Не съм ползвала техните червила но от едни сенки ( мисля че се водят теракотени за 9-10 лв)съм очарована.
Като гледам май се влюбих в цвят 206 изглежда доста наситен :)

Jeni said...

Оо, супер. Аз вече съм писала за тези сенки и не съм си променила мнението, че са супер за парите си. Нямам търпение на пробвам тези на Catrice и Inglot.

Ida said...

Жени,като си дойдеш,може да направим един пазар! :-Р

Silviya said...

Е, не...останаха ми очите в 206. Още повече е мат, а аз съм луда по матови сенки :) Жалко, че много трудно се намират качествени такива.

Ida said...

Да, много са добри тези сенки, аз последния месец някъде само с кафявите се правя, че много ме мързи в жегата за сложни гримове.. Лилавите са уникални! Наиситна трудно се намират матови сенки, аз преди въобще не носих, но напоследък много съм се запалила. На Инглот матовите са хубави много. :)