Thursday, 15 September 2011

Нови придобивки от Rimmel

През последните два месеца не съм си купувала почти никакви козметични продукти, тъй като навън е прекалено горещо, за да носи човек грим. Все пак наскоро се сдобих с три нови продукта на английската марка Rimmel, които реших да споделя с вас. Две от нещата са купувани от ДМ, а третото ми е подарък. 


Първото, подарък от приятелки, са четворката им сенки в цвят Bold Behavior, които отскоро са с нов дизайн. Именно той ми направи впечатление, тъй като много ми допада разположението на сенките, както и това, че са пресовани на ромбчета :-) Цветовете са много симпатични- телесно, червеникаво лилаво, много тъмно синьолилаво с фини сребърни и розови частички и тюркоазено със сребърен блясък. Най- много ми харесват тъмнолилавото и тюркоазеното, а и именно тях ще използвам най- много. Другите два цвята са малко тебеширени, а светлият цвят въобще не е наситен и трябва много да го напластявате, за да получите  добър резултат. Цената е около 11- 12 лв.Следващото, което привлече вниманието ми, е новата спирала на марката- Extra WOW Lash Mascara. Принципно много си падам по техните спирали, и явно и тази не прави изключение- повдига, извива и удължава миглите, прави ги много черни, не утежнява, не дразни очите ( с лещи съм ), не се разтича в топлото време навън, извивката се задържа за цял ден. Много съм доволна от нея и ако не си падах по експериментите с козметични продукти, бих я повторила. Цената също е супер- 6 лв.


Последното нещо, което си взех, беше лак за нокти- Lively Lilac. Отдавна търсех такова лилаво със сив подтон. Тази серия на Rimmel ми е много любима, имам още три лака от нея, качеството им е чудесно, нанасят се лесно, съхнат бързо и са трайни. За първи път обаче ми станаха и малко балончета на два нокътя, но мисля, че това е заради ужасната жега навън. Цената на лака е 3,50 лв.


Това е от мен засега, надявам се новите ми придобивки да са ви харесали и до скоро! :-)

2 comments :

Anonymous said...

На последната снимка лицето ти изглежда супер свежо :) Каква е тайната? ;)

Ida said...

Благодаря! Тайната е фондьотен Revlon Photo Ready и хайлайтър MAC MSF- Soft and Gentle. :)