Friday, 2 September 2011

NOTD: Блестящи нокти с S-he 280

Днешната ми публикация е вдъхновена от последния лак, който си купих  и много харесвам- S-he №280, а и с нея мисля до поставя началото на моите Nail of the Day постове, специално за всички заклети любители на лаковете за нокти като мен :)
Малко предистория- видях го за първи път на ноктите на приятелка, попитах я с какъв лак е и след като ми каза, отидох в ДМ и си го взех. Честно казано, ако просто го бях видяла на стелажа в магазина, нямаше да му обърна внимание, тъй като почти всички брокатени лакове са много слабо покривни и не си заслужават, но явно не и този.
Цветът му е страхотен светлосин брокат със сивкави нюанси, блести невероятно на слънцето и веднага хваща окото. Хареса ми как се нанася, на три пласта беше съвсем плътен, а освен това изсъхна доста бързо. Притеснявам се само как ще е с махането, защото по принцип брокатените лакове се трият много трудно, но ще видим.
Не бих казала, че е особено подходящ цвят за офиса, но за лятната ви почивка или парти е страхотен избор. Надявам се и на вас да ви харесва!5 comments :

Jeni said...

Много е хубав. Не си падам по брокатените лакове по принцип, но ми харесва да ги гледам :)

Ida said...

Да,и аз повечето не ги харесвам,но този е много летен и ме грабна :-)

MaquiLab said...

Много е блестящ, но е адски симпатичен - навяващ мисли за море. И аз си взех един син, само че е без блясък - тези дни ще направя един пост да го покажа :)

Anonymous said...

А какви пари го взе?

Ida said...

Някъде към 5 лв от ДМ. :)