Monday, 1 August 2011

Ma Provence Softening Body Lotion- Orange Blossom

Напоследък като че ли ставам все по- взискателна към продуктите за тяло, които използвам. Не съм вманиачена, имам само по един лосион или крем и душгел, но все пак държа те да са качествени, да хидратират за дълго време моята сравнително суха и чувствителна кожа на тялото и да са с възможно най- много натурални съставки, както и да не са с прекалено силна и натрапчива миризма.
Търсейки идеалният продукт за тази цел, попаднах на омекотяващия лосион за тяло с портокалов цвят на една нова за мен марка - френската Ma Provence, чиито продукти не съдържат консерванти, оцветители и изкуствени аромати и се предлагат в характерни алуминиеви опаковки, които гарантират качеството на продуктите и предпазват съдържащите се в тях есенции и масла от външни влияния. За повече информация може да погледнете и сайта им- www.maprovence.com . В България се предлагат техните продукти за баня, сапуни и кремове за ръце. Можете да ги намерите в по- големите аптеки, като цените им са много добри- аз взех моя лосион за тяло за около 8 лв от Ремедиум.


Относно самия продукт- използвам го ежедневно от няколко седмици и страшно много го харесвам. Първо, опаковката му е страхотна- твърдия метален контейнер е изключително красив и удобен при пътуване, а е и съвсем лек. Консистенцията на лосиона е уникална, много лека и някак пухкава, като се нанесе върху кожата, се превръща в нещо като пяна и после попива мигновено. Овлажнява страхотно и прави кожата невероятно гладка, като този ефект трае чак до следващото нанасяне, а не само няколко часа, както се е случвало с други лосиони за тяло, които съм използвала преди. Много е икономичен- съвсем малко количество стига за цялото тяло. Единственият проблем, който виждам при този продукт, е че миризмата му е малко особена поради високото съдържание на етерични масла в него и може и да не допадне на всеки, тъй като няма нищо общо с ароматизаторите, които обикновено се използват в продуктите за тяло. Добрата новина е, че тази миризма е съвсем лека и ненатрапчива, не трае дълго, така че дори и да не ви допадне, пак може да използвате лосиона и да се насладите на страхотното му действие върху кожата. 
Смятам в скоро време да опитам и други неща на Ma Provence, хвърлила съм око на душгела и крема им за ръце, така че можете да очаквате бъдещи ревюта на продуктите им от мен. До скоро, с пожелания за прекрасен летен ден! :-)

5 comments :

Jeni said...

Super! Az imam nujda ot hubav losion za tqlo, che moq privurshva, a mi se iska da probvam nehsto po+razlichno. Moje da mu hvurlq edno oko.

Ida said...

Дано да ти хареса,ако го пробваш!:-)

Anonymous said...

They're possibly people that have rather a good deal of additional cash and you must very best be selling the additional high priced and special items to them. With a little research about the product it is stress-free to get the facts and information concerning the latest ladies fashion that is offered in the fashion world. Each collection has a variety of clothing, shoes, and accessories at budget-friendly prices.

Feel free to visit my site - fashion Ladies

Anonymous said...

It cаn actuаlly be quіte lovely, аs we saw
аt the royal weԁding. It is imρortаnt that you choosе а
colour you arе happy with, after all thе brіԁeѕmaiԁѕ will
feature heаvily in thе phοtographs but you
muѕt also consider the bгideѕmaіds themselves.
You can find lоw price dressеs on the іnternet and you can
οrder уour ԁress online aѕ well.Alѕo νisit my blоg рost - bridesmaid dress

Anonymous said...

Don't forget the incredible changes it does on the skin. However, like tea tree oil, dabbing pure lemon juice can harm your skin. If this recipe worked out for you, do share your experience with my readers.

my web-site ... Branded facial Mask