Tuesday, 30 August 2011

Inglot Cream Concealer

Предполагам, повечето от вас вече са разбрали за отварянето на магазин на полската марка Inglot в София. Той е първият в България и се намира в Mall Sofia, като поради големия интерес скоро ще отвори врати и втори магазин- в Пловдив, на ул. Райко Даскалов. Марката набира все по- голяма популярност по света, като много хора я сравняват по качество с MAC, а цените им са много приемливи и малко по- високи от тези при средния клас козметика


Преди около месец посетих за пъри път магазина на Inglot, като си взех само коректор, тъй като това бе нещото, от което имах нужда на момента. В скоро време обаче планирам да се сдобия с една палитра техни сенки и очна линия. Предложиха ми 4-5 различни по вид коректора- течни, под формата на стик или в бурканче, но се спрях на Cream Concealer, тъй като ми се стори с най- приятна консистенция, а и цвета ми пасна идеално.
Това е  и първото, което наистина ме грабна- тъй като  се предлага в цели 18 нюанса (моят е 26),  е просто невъзможно да не откриете своя. За сравнение, досега съм ползвала само коректори от масовата козметика, които се предлагат в едва 2-3 нюанса и е много трудно да откриеш подходящия.
Това, което също ме порази, е че коректорът е най- пигментираният подобен продукт, която някога съм виждала. Нужна е буквално една малка капка и всякакви пъпки, несъвършенства и тъмни кръгове са прикрити. Освен това не се събира в гънките под клепача или в порите, издържа цял ден- тествах го и на дъжд, и на жега- не помръдва.
Като единствен негов недостатък бих посочила, че е леко сух за зоната под очите, затова трябва да внимавате като го нанасяте- след известно експериментиране установих, че става най- лесно с пръсти и леки потупващи движения. За пъпки, капиляри или белези обаче е просто съвършен. Също така изсъхва доста бързо при нанасяне, но това е характрено за повечето такива продукти, така че не го отчитам като проблем.
Цената му намирам за повече от страхотна, тъй като е 10 мл и предвид невероятната му пигментация ще го използвам много дълго време- 19,50 лв.


Eто и малко снимки, държа да отбележа, че разликата в цвета се получава от това, че на морето ръцете ми почерняха много силно, за разлика от лицето ми, което си остана бяло ( тук подозирам, че има заслуга и фанатичното мазане с фактор 50, но това е друга тема :-D ). Ясно можете да видите колко невероятно покривен е коректорът.

6 comments :

Nina Vasiljevic said...

Супер
аз отдавна се чудя дали да си го взема и определено ме убеди :)

Ida said...

Дано и на теб да ти свърши работа тогава! :-)

Anonymous said...

Residents of dexter missouri daily statesman,
Texas, was charged with second-degree murder in the shooting
death of Kala Golden and kidnapping of her 3-day-old son,
Keegan. I am running for the dexter missouri daily statesman Empire Tribune, or the
U. Ray then reviewed various finance and budget issues.

Anonymous said...

Individual ones may be placed during a single session.
The artificial tooth should be treated as soon as the first permanent molars
appear. Helps to restore lost confidence - It is well worth looking
around and trying to find a dentist who is specialized in their work.


my web page best dentist plano tx

tedipiano said...

Наистина изглежда доста покривен. Ще проверя в магазина на място ,че и аз имам нужда от по-покривен коректор.Бях си купила от Инглот коректор за под очите,но под формата на стик - води се озаряващ коректор,но не ми харесва покривноста му,по-лек е и също съхне бързо.За по-тъмни кръгове не върши работа.

Angelina Angelova said...

Допреди малко ти четох годишните любимци за 2014 и тъкмо да въздъхна по MAC Prolongwear и видях този пост, доста ласкаво си се изказала и ми възбуди любопитството, определено ще отида да го пробвам :)