Thursday, 25 August 2011

Ментовите лакове за нокти

Предполагам,че ако си падате по лаковете за нокти,сте забелязали,че от няколко години насам, по-точно след излизането на митичния Jade на Chanel ( който можете да си купите по ebay за скромната цена от 300 долара) масово навлезе модата на ментовите лакове за нокти.  Изведнъж те започнаха да са навсякъде, всяка марка започна да прави своя версия и в момента изборът на ментови нюанси лак е огромен. Естествено, ментовата мания не подмина и мен и в момента разполагам с пет  такива нюанса  в колекцията ми, които обаче са доста различни един от друг. Всички те са лесно откриваеми на българския пазар, а това е и причината да реша да ги споделя с вас.

 
Revlon Minted,Moda suede 100,Flormar 424,Essence Replay,Art de Lautrec 415


Revlon Minted,Moda suede 100,Flormar 424,Essence Replay,Art de Lautrec 415

Първите два са Minted на Revlon и Moda suede 100. Те са най- светлите ментови лакове в моята колекция и тези, които най- много си приличат. При все това, първият е малко по-зелен, а вторият- малко по-син и с матов завършек- нещо доста нетипично за ментов лак за нокти.
Flormar 424 е любимият ми от всички, тъй като не е нито прекалено тъмен, нито прекалено светъл и е с точното съотношение синьо и зелено, което искам, но тези изисквания все пак са субективни. За мен обаче е просто перфектен и го нося доста често.
Replay на Essence е малко по- тъмен от първите три, а освен това е  по- скоро  син, отколкото зелен, има и лек сив подтон.Цвета му е доста интересен и чудесен за лятото.
И накрая, Art de Lautrec 415 е най-тъмния от всички и е по-скоро светлозелен със син подтон, отколкото ментов, но все пак според мен има място в тази категория. Като качество на лака това е най- добрият от всички, тъй като изсъхва бързо, нанася се много лесно и не помръдва от ноктите по седмица.

Ще се радвам да вие също да споделите дали харесвате ментовите лакове за нокти и идеи за нови марки, които да изпробвам. До скоро! :)


3 comments :

Jeni said...

Много сладка колекция. От изброените имам само този на Revlon, но и този на Flormar много ми хареса/ Ако успея да го намеря някъде ще си го купя :)

Nastia said...

Супер колекция! Аз имам само един ментов лак на Essence,но този на Арт де Лотрек е страхотен,ще се сдобия и с него. :)

P.S. Имаш чудесен блог! Много ми харесва!!! Следя го с интерес. ;)

Ida said...

Благодаря ти,радвам се,че ти харесва! :-)