Tuesday, 5 July 2011

Neutrogena Visibly Clear 2 in 1

Здравейте!Днес реших да ви представя един от любимите си почистващи продукти- Neutrogena Visibly Clear 2 in 1.


Това е гел за проблемна кожа,който може да се ползва по два начина-като ежедневна измиваща грижа и като 5-минутна маска за дълбоко почистване.Аз лично предпочитам да го използвам по първият начин и съм наистина впечатлена от действието му.Като маска не го ползвам,тъй като имам други продукти за тази цел,които ми действат по-добре.


Първо да ви опиша кожата ми-смесена,основните ми проблеми са черни точки в Т-зоната и съвсем лека лъскавина в по-горещите дни,както и пъпки по челото и носа в някои по-специфични периоди от месеца.


Нека се върнем на продукта.Реших да го разгледам по няколко различни показателя,като ще се старая да съм възможно най-изчерпателна.
Опаковка: Удобна за употреба туба от 150 мл,в характерния за тази серия на Neutrogena оранжев и сив цвят.
Консистенция: Бял гел-крем с много приятен и нежен аромат,като се нанесе на лицето,също изглежда бял и малко приличате на гейша,докато го ползвате.:-) Нямам забележки,не е нито твърде гъст,нито воднист.Не се пени,което за мен е предимство.Съставки: Ще кажа първо лошата новина-съдържа три вида парабени,но тъй като продуктът се нанася само за малко и после се измива,без да попие в кожата,това не е толкова проблематично.От друга страна,в състава му има каолин и салицилова киселина,известни с почистващите си и стягащи порите свойства.
Действие: Както вече споменах,използвам този гел всяка сутрин и вечер и съм изключително доволна от него-измива превъзходно,след употреба кожата е свежа и кадифена,не изсушава.Допълнителен бонус е,че пъпките ми завяхват много по-бързо-още на следващия ден.Кожата ми въобще не се омазнява през деня,и като цяло нямам никакви забележки.Какъвто и почистващ гел да използвам на момента,винаги се връщам на този.
Цена:Много прилична-около 9 лв. Можете да го намерите в повечето козметични магазини,супермаркети и аптеки.
Крайна оценка: 5/5.


Надявам се моето ревю да ви е било интересно,и най-вече-полезно!До скоро!

3 comments :

Jeni said...

Здравей. Използвах за кратко от същата серия ексфолианта и бях впечатлена от начина, по който кожата ми се чувстваше след употребата му. Почиства много добре и за цената си е страхотен. Имах и лосиона за почистване, но при мен не подейства добре, вероятно кожата ми е прекалено чувствителна. След като свършат моите измиващи гелчета може да пробвам и този.

Ida said...

Пробвай го,за мен е най-добрият от серията!Крема също не е лош,но е за по-младежка кожа (аз скоро ще стана на 23 и вече се стремя към по-силна хидратация) или през лятото,когато се омазнява повече.Лосиона е малко силен наистина,на мен ми щипеше лицето след употреба,а не видях някакъв особен ефект.

Anonymous said...

В момента използвам сапун за измиване на лцието от neutrogena(но ми е изпратен от Щатите)почисвта невероятно кожата, за цената си от 2-3$ прави чудеса. Да си призная след употребата му всички медицински измиващи гелове, които съм ползвала досега( Avene, ISIS Pharma) отиват на боклука! :)