Monday, 4 July 2011

Лак за нокти на месеца-Юни

Здравейте! Това е първият пост в блога ми, и реших да го посветя на една от големите си мании- лаковете за нокти. Идеята ми е в началото на всеки месец да ви представям най-любимите ми лакове, които съм носила през предходния. Няма да показвам всички, тъй като сменям лака си два пъти седмично, а само тези, които най-много са ми харесали. За месец юни съм подбрала четири лака.


Първият от тях е от новата серия на Seventeen- Supreme, номер 18. Тези лакове претендират да са с подобрена формула в сравнение с оригиналните лакове на марката, които също много харесвам, и май наистина е така. Лакът се нанася изключително лесно, плътен е, трябват му само 2 слоя, има чудесен блясък и без топ и издържа доста дълго без каквито и да е поражения. Цветът бързо се превърна в един от любимите ми- мога да го опиша като светъл кален нюанс със сив подтон, подходящ за всякакви случаи и типове кожа.
Цена: 7 лв 


Следващият е този красив лак на турската марка Flormar, чийто номер е 377. Flormar е сред ниския клас козметика на българския пазар, но мога да кажа,че имат много качествени неща. Сред любимите ми техни продукти са именно лаковете, които са с невероятно разнообразие на цветове и завършеци- и млечни, и перлени, и блестящи. Имам около десетина от тях :) Що се отнася до този конкретен нюанс, той е просто перфектен за лятото- корал с идеално съотношение на розово и оранжево в него, стои невероятно и на маникюр, и на педикюр. Самият лак също е много качествен и не отстъпва на по-скъпите марки. Препоръчвам го горещо!
Цена: 2 лв


Следващият открояващ се лак,който носих през изминалия месец, е вече превърналият се в класика OPI Jade is the new black. Това е един от най-употребяваните лакове в колекцията ми, използвам го през цялата година, независимо от сезона, и го обожавам! Нюансът зелено е много необикновен, със син и сив подтон, и изглежда изключително елегантно на нокти- нещо трудно постижимо за зелен лак. Качеството е превъзходно-все пак става въпрос за култовите OPI.
Цена: 20 лв


По повод края на семестъра се наградих с още една прелест от OPI-The Show must go on! Лакът е наистина много впечатляващ, направо уникален- нещо като червено-розово-оранжев глитър с дуохромен ефект. На слънчева светлина блести невероятно и привлича всички погледи към ръцете ви. За педикюр също е прекрасен. Единственият му недостатък е, че се трие доста трудно, заради глитърните частици, които съдържа,но е толкова красив, че това не ме притеснява особено.
Толкова за днес от мен, хубав ден и ще се видим в следващия ми пост! До скоро!

4 comments :

Jeni said...

Не знаех, че продават O.P.I в Beauty Zone и Douglas. Задължително ще си купя Jade is the new black. Обожавам го. Няма толкова уникален нюнс.

Ida said...

Моя е от Дъглас.Ако не можеш да го намериш,мисля че го има и по нейл баровете в моловете. :-)

Jeni said...

Мерси! Задължително ще си го купя.

Между другото успех на блога ти пожелавам. Надявам се го ъпдейтваш често. Има нужда от повече блогове на български и аз с удоволствие ще го следя.

Ida said...

Благодаря!Ще се постарая да пиша по-често,както и да го персонализирам малко.Наистина има нужда от повече блогове на български!Успех и на теб!